Bίκυ Κάβουρα: Αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

“Αυτό είναι το bullying που δεχόμαστε κάποιες γυναίκες. Και βέβαια έχω δεχτεί. Και πολύ πρόσφατα κιόλας! Ήταν πολύ άσχημο, και επειδή είμαι λίγο αγόρι το σταμάτησα για να μην…”, είπε η Βίκυ Κάβουρα μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.
Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα εξήγησε: “είχα επιλεγεί για έναν ρόλο και αφού δεν δεχόμουν τα ωραία κομπλιμέντα του κυρίου, δεν πληρωνόμουν κιόλας. Κάποια στιγμή, του είπα ότι πρέπει να πληρωθώ. Δεν μπορώ καθόλου να το συζητάω αυτό. Χαλιέμαι πάρα πολύ! Είδες που λένε ότι κάποιοι ηθοποιοί είναι στριμμένοι; Εγώ δεν πιστεύω τελικά ότι είναι στριμμένοι, αλλά ότι έχουν περάσει πάρα πολλά! Τώρα το καταλαβαίνω”.

H @vickykavoura έρχεται απόψε στο #The2NightShow έτοιμη για πολλές δοκιμασίες..#StayTuned στις 23.15 #ant1tv #ant1

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ANT1 (@ant1tv) στις

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε λακωνικά και στην αποχώρησή της από την μουσική κωμωδία “Τριπλοπενιές”, σε σκηνοθεσία Μπέσυς Μάλφα: “Είναι πολύ πρόσφατο. Δεν θέλω να το συζητήσουμε πολύ. Δεν έχει να κάνει με την Μπέσυ και με κανέναν συνάδελφο. Στεναχωριέμαι γιατί εκτέθηκα προς αυτούς, αλλά υπήρχε πραγματικά σοβαρός λόγος που αποχώρησα”.


Read More

And More