Black Keys: Χαμός στο Terra Vibe για τη μεγάλη συναυλία της χρονιάς! Το TLIFE ήταν εκεί

Στη σκηνή του Terra Vibe στη Μαλακάσα με αφορμή τα 20 χρόνια του Rockwave Festival “προσγειώθηκαν” oι Black Keys και προκάλεσαν παραλήρημα…
Το βραβευμένο με Grammy συγκρότημα από το Οχάιο, βρέθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας και είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους φανατικούς θαυμαστές του, που «πλημμύρισαν» το συναυλιακό χώρο (ευτυχώς υπήρχαν οι μεγάλες γιγαντοοθόνες και κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος)!

Οι πόρτες είχαν ανοίξει από νωρίς το απόγευμα, και τα support groups όπως οι Puta Volcano, The Big Noise Attack, 1000 Mods και The Black Angels ανέλαβαν το ζέσταμα του κοινού. Και λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ ο Dan Auerbach (κιθάρα και φωνή) και ο Patrick Carney (ντραμς) βρέθηκαν στο stage και του έβαλαν… φωτιά!
Η συναυλία ξεκίνησε με δυναμικά τραγούδια όπως το Next Girl και το Gold on the ceiling, στο οποίο το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και συνέχισαν με το δημοφιλές Too Afraid to Love You και το Baby I’m Howling for you.

Για να έρθει το παραλήρημα των fans τους στο… Lonely Boy! Εκεί συγκρότημα και κοινό έγιναν ένα και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν!

Πίσω από το συγκρότημα έπαιζε ένα τεράστιο videowall που έδειχνε τι συμβαίνει στη σκηνή, αλλοιώνοντας ωστόσο την εικόνα με εντυπωσιακά εφέ – το οποίο είχε και μερικά τεχνικά προβλήματα, που λύθηκαν γρήγορα!
Η συναυλία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα με φωτιές και πυροτεχνήματα στο stage και το συγκρότημα να ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν εκεί…

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More