Brigitte Bardot: Έγινε 80 και ήρθαν στην επιφάνεια αποκαλύψεις για απόπειρα αυτοκτοκτονίας

Ήταν ένα απο τα πιο διάσημα σύμβολα του σεξ στον κόσμο και την Κυριακή έγινε 80 χρονών. Σε νέες συνεντεύξεις ο βιογράφος της Brigitte Bardot, Jeffrey Robinson αποκάλυψε πως η πανέμορφη ξανθιά ηθοποιός πάσχει συχνά απο κατάθλιψη ενώ είχε κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας. Η πασίγνωστη ηθοποιός πέρασε πολλά χρόνια μοναξιάς αλλά δεν ήξερε πώς να το παλέψει αυτό.

/

O βιογράφος της αναφέρει πως η Briggite ποτέ δεν κυνήγησε την δημοσιότητα. Στην πραγματικότητα ανακαλύφθηκε ως νεαρό μοντέλο που με τα ξανθά μαλλιά της και την προκλητική της εικόνα τράβηξε τα βλέμματα όλων. Τότε ο σκηνοθέτης Roger Vadim την διάλεξε για πρωταγωνίστρια στην ταινία “Και ο θεός έπλασε την γυναίκα”. Έπειτα απο την κινηματογραφική της καριέρα η ηθοποιός ασχολήθηκε αποκλειστικά με την προστασία και την διάσωση των ζώων.

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει χώρος στην καρδιά της για τους ανθρώπους, αυτός ο χώρος είναι γεμάτος ζώα. Αυτή είναι η αγάπη της άνευ όρων”, τόνισε ο Jeffrey Robinson. “Κάποτε έσωσε ένα αδέσποτο. Το αγάπησε με την πρώτη ματιά, είχε φανταστεί γι’ αυτό την τέλεια ζωή, είπε στους κομμωτές να κάνουν μπάνιο τον σκύλο και έστειλε τον σοφέρ να του αγοράσει τρόφιμα. Συνεχίζει: “Ο σκύλος πέθανε μετά απο 4 μέρες. Η Βriggite δεν το άντεξε, άρχισε να κλαίει και κλειδώθηκε στο καμαρίνι της. Κανένας δεν μπόρεσε να την βγάλει απο εκεί. Μέχρι και ο Sean Connery προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε”

“Η Briggite Bardot είναι πλήρως συμβιβασμένη με την ηλικία της, ξέρει πως δεν γινόταν να παραμείνει για πάντα η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Τα έχει βρεί πλήρως και με το ταραγμένο παρελθόν της”.

Read More

And More