Brigitte Bardot: Είχε 100 ερωτικούς συντρόφους συμπεριλαμβανομένων και γυναικών και έκανε 4 απόπειρες αυτοκτονίας!

Νέες αποκαλύψεις για την βιογραφία της Brigitte Bardot ήρθαν στην επιφάνεια και συγκλονίζουν τους θαυμαστές της και όχι μόνο. Η 80χρονη ηθοποιός είχε 100 ερψτικούς συντρόφους συμπεριλαμβανομένων και γυναικών και είχε παντρευτεί 4 φόρες.

Η Brigitte που κάποτε ήταν το σύμβολο του σεξ δεν είχε και την πιο ευτυχισμένη ζωή αφού προσπάθησε να αυτοκτονήσει 4 φορές ενώ είχε εγκαταλείψει παιδί και το μοναδικό που έχει.

/

Η Brigitte Bardot κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια με σπουδές στο μπαλέτο. Στα 16 της χρόνια γνώρισε τον σκηνοθέτη Roger Vadim και έγιναν εραστές. Ήρθε όμως η ώρα να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία “Και ο θεός έπλασε την γυναίκα” και εκεί έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Όλοι οι σκηνοθέτες και ηθοποιοί την ερωτεύτηκαν μέσα από αυτό τον ρόλο. Ο πρώτος της γάμος έγινε με τον Roger Vadim παρά τις αντιδράσεις των γονιών της, στο Παρίσι μόλις ήταν 18 χρονών. Ο γάμος τους κράτησε 5 χρόνια.

Ύστερα πέρασαν αρκετοί άντρες απο την ζωή της εκ των οποίων ήταν παντρεμένοι και χώριζαν για την όμορφη ηθοποιό μέχρι που ήρθε στην ζωή της ο δεύτερος άντρας της με τον οποίο απέκτησε και το παιδί της. Η ίδια δεν το ήθελε και έτσι το κράτησε ο σύζυγός της. Η Brigitte δήλωσε πως “Δεν είμαι έτοιμη για μάνα, είμαι αρκετά ανώριμη γι’ αυτό”.

Μετά απο μια λαμπρή καριέρα η Brigitte αποσύρθηκε λέγοντας ” Έδωσα τα νιάτα μου και την ομορφιά μου στους άντρες, τώρα ήρθε η ώρα να να δώσω την σοφία μου, την εμπειρία μου και τον καλύτερο μου εαυτό στα ζώα. Δεν μπορώ πλέον να περπατήσω, δεν μπορώ να κολυμπήσω, πάσχω απο αρθρίτιδα αλλά είμαι τυχερή σε σχέση με τα τόσα ζώα που υποφέρουν. Ξαφνικά ανακάλυψα ότι δεν έχω τίποτα να διαμαρτύρομαι”.

Read More

And More