Cameron Diaz: Προσπαθεί αγωνιωδώς να αποκτήσει παιδί

Η Cameron Diaz μπορεί να έχει μια αρκετά επιτυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο, αλλά αυτό που θέλει πραγματικά τα τελευταία χρόνια είναι να γίνει μητέρα. Η χολιγουντιανή ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με τον τραγουδιστή των Good Charlotte, Benji Madden και το ζευγάρι επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει ένα παιδί. Μάλιστα, σύμφωνα με το US Weekly, η 45χρονη ηθοποιός προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια να γίνει μαμά και έχει δοκιμάσει όλους τους τρόπους.

«Η Cameron και ο σύζυγός της Benji Madden θα ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν ένα παιδί, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει» δήλωσε πηγή στο περιοδικό US Weekly. Το ζευγάρι έχει δοκιμάσει τα πάντα, από την εξωσωματική γονιμοποίηση και το βελονισμό μέχρι τα συμπληρώματα προκειμένου να συλλάβει – χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Ήταν ένας μακρύς και σκληρός αγώνας με πολλά σκαμπανεβάσματα. Η Cameron θα ήθελε όσο τίποτε στον κόσμο να γίνει μαμά». Βέβαια, ακόμη και σε αυτό τον σκληρό αγώνα που δίνουν, η Cameron και ο Benji είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. «Ο Benji δεν έχει περάσει σωματικά όλα όσα πέρασε η Cameron, αλλά της αναφέρει συχνά πως αυτός είναι ο δικός τους αγώνας και πως είναι μαζί της σε όλο αυτό. Θα έκανε τα πάντα γι’ αυτήν» καταλήγει η πηγή.

Read More

And More