Cara Delevigne: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με την Ashley Benson! “Είναι η αληθινή μου αγάπη”

Ήδη από τον Μάιο του 2018 είχαν ξεκινήσει οι φήμες πως το νέο hot ζευγάρι του Hollywood είναι η Cara Delevigne και η Ashley Benson. Η πρώτη κοινή εμφάνιση του διάσημου μοντέλου και της πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Pretty Little Liars» έγινε πριν έναν χρόνο περίπου στη Νέα Υόρκη όπου οι δυο τους κρατιούνταν χέρι-χέρι. Οι δύο γυναίκες πλέον έχουν κλείσει τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους και η Cara Delevigne επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι η Ashley Benson είναι το κορίτσι της!

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός έλαβε το βράδυ της Δευτέρας, το βραβείο «Hero Award» στο TrevorLIVE Gala που έγινε στη Νέα Υόρκη. Κατά την ομιλία της, ευχαρίστησε την σύντροφό της, της οποίας έχει δώσει το υποκοριστικό “Springles”.

“Έχω ακόμη μια πολύ ξεχωριστή γυναίκα μέσα σ’ αυτό τον χώρο που πρέπει να ευχαριστήσω και ξέρεις ποια είσαι. Είναι ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησαν να αγαπήσω τον εαυτό μου όταν το χρειαζόμουν περισσότερο. Αυτή μου έδειξε τι είναι πραγματική αγάπη και πως να την δεχτώ, κάτι που ήταν περισσότερο δύσκολο από όσο νόμιζα. Σ’ αγαπάω, Springles”, δήλωσε κάνοντας το κοινό να συγκινηθεί!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

Πριν μερικές μέρες, η Cara είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί με την Ashley, από τη νέα ταινία που πρωταγωνιστούν μαζί.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More