Carla Bruni: Η φιλία που έκανε ερχόμενη στην Ελλάδα! [pic]

Στη δεύτερη μεγάλη συναυλία της Carla Bruni στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε μεταξύ άλλων και η Τατιάνα Μπλάτνικ, με τον σύζυγό της Νικόλαο. Πιασμένοι χέρι χέρι οι δυο τους έδωσαν το “παρών” στο μεγάλο κοσμικό γεγονός της Αθήνας και απόλαυσαν την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας στη δεύτερη συναυλία της παγκόσμιας περιοδεία της “French Touch” που ξεκίνησε από τη χώρα μας.

Δεν σταμάτησε εκεί όμως η παρουσία τους στο Παλλάς. Μετά το τέλος της συναυλίας, η Τατιάνα Μπλάντλικ, συνάντησε την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, στο καμαρίνι της, γνωρίστηκαν καλύτερα, έδωσαν το επόμενο ραντεβού και έβγαλαν την παρκάτω φωτογραφία και μάλιστα από το post της Carla Bruni, φαίνεται πως έχουν και κάποια κοινή φίλη.

Την ίδια φωτογραφία πόσταρε και η Tατιάνα Μπλάτνικ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και δίνοντας τις ευχές της για μια καλή σσυνέχεια της περιοδείας της.

So nice to see you last night @tatianablatnik and thank you for coming to my concert Next time we’ll have to have @consuremmert with us #frenchtouchtour #frenchtouchontheroad #friendsoftheworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις

Read More

And More