Carla Bruni: Θλιμμένη στα μαύρα στην κηδεία του Charles Aznavour

Στο πένθος έχει βυθιστεί σήμερα η Γαλλία, μετά την κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη Charles Aznavour που ταξίδεψε την μουσική του σε όλο τον κόσμο. Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Carla Bruni συνόδευσε στα μαύρα τον σύζυγό της Nikolas Sarkozy στις Invalides για το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

«Αυτό το πρωινό ήταν η πιο στενάχωρη μέρα στην κηδεία του Charles. Όλοι ήταν εκεί, ο κόσμος χειροκροτούσε με δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια. Οι άνθρωποι τραγουδούσαν… Ήμασταν εκεί για ένα τελευταίο αντίο με ραγισμένη καρδιά. Σε ευχαριστούμε για όλα Charles, για όλες τις λέξεις, όλες τις νότες, για όλη τη δύναμη και για την καλοσύνη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη Charles Aznavour», έγραψε χαρακτηριστικά η Carla Bruni!

Ο Σαρλ Αζναβούρ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 94 ετών, βυθίζοντας στο πένθος μια ολόκληρη χώρα και όλους όσους λατρεύουν τη μουσική και το τραγούδι.

Πέθανε στο σπίτι του στην Αλπίγ της νότιας Γαλλίας. Πριν από λίγο καιρό είχε αναγκαστεί να διακόψει περιοδεία στην Ιαπωνία και να επιστρέψει στη Γαλλία. Το καλοκαίρι είχε ακυρώσει τις συναυλίες του εξαιτίας κατάγματος στο βραχίονα μετά από πτώση. Επρόκειτο να εμφανισθεί στις 26 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στο Παρίσι, ενώ στη συνέχεια θα έκανε μια μίνι περιοδεία στη Γαλλία.

 

 

Read More

And More