Celebrities Halloween! Δες τις 6 καλύτερες μεταμφιέσεις των επωνύμων!

“Trick or treat” ετοιμάζονται να πουν σε λίγες μέρες μικροί και μεγάλοι που προετοιμάζονται για το φετινό Halloween! Και μπορεί στην Ελλάδα να γιορτάζουμε τις απόκριες τον Φλεβάρη, στην Αμερική όμως όλοι περιμένουν πως και πως την 31η Οκτωβρίου για να γιορτάσουν το Halloween!
Πριν ξεκινήσουν όμως οι φετινές μεταμορφώσεις με τους celebrities της διεθνούς showbiz να γεμίζουν το Instagram φωτογραφίες, εμείς μπήκαμε σε γιορτινό mood και διαλέξαμε τις καλύτερες μεταμφιέσεις για να πάρεις και εσύ ιδέες.

1) Mariah Carey

/

Ντυμένη γοργόνα η διάσημη τραγουδίστρια ιδιαίτερα αποκαλυπτική και sexy δίνει το δικό της προσωπικό στοιχείο στο Halloween. Δεν μπορώ να παραβλέψω τα κοχύλια στο στήθος που θυμίζουν λίγο την πρόσφατη εμφάνιση της Lady Gaga στη χώρα μας.
2) Kim Kardashian

/

Ως Poison Ivy, με την πράσινη (σαν φυλλωσιά) στολή της, η Kim είναι η βασίλισσα του Halloween. Η Poison Ivy είναι από τις πιο διάσημες κακές στην ταινία Batman.
3) Paris Hilton

/

Από το Halloween δεν λείπει και η Paris με στολή ναύτη που αφήνει λίγα στη φαντασία μας…

4) Neil Patrick Harris

/

Ο νέος οικοδεσπότης της βραδιάς των Oscars 2015 Neil Patrick Harris μεταμορφώνεται σε “Δράκουλα”…
5) Mirada Kerr
/

Το διάσημο μοντέλο γίνεται sexy… ταχυδακτυλουργός και ετοιμάζεται για τα μαγικά της!

6) Kim Kardashian (once again)

/

Και επειδή μια μόνο μεταμφίεση της Kim Kardashian δεν είναι αρκετή… Μετά την Poison Ivy την βρήκαμε να γίνεται… η Βασίλισσα της Τράπουλας!
Εσένα ποια σου άρεσε;

Read More

And More