Charlize Theron: Στο Ιράν κάλυψαν το γυμνό ντεκολτέ της για να δείξουν πλάνα από τα Όσκαρ!

Μπορεί η Charlize Theron να έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά και στη σκηνή των Όσκαρ, όπου έδωσε το βραβείο Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας μαζί με την θρυλική Shirley MacLean στην ταινία “Εμποράκος” (Salesman) η αλήθεια όμως είναι πως το outfit της “σκανδάλισε” τους Ιρανούς.

Στην 89η ετήσια απονομή Όσκαρ, το βράδυ της Κυριακής, το Ιράν είχε την τιμητική του, καθώς η ταινία The Salesman, του σκηνοθέτη Asghar Farhadi από την Τεχεράνη, κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και φυσικά κάποια πλάνα από τα Όσκαρ προβλήθηκαν στην ιρανική τηλεόραση.

Αυτό που ξεχώρισε, όμως, ήταν το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (Iranian Labor News Agency – ILNA). Το πρακτορείο κάλυψε τηλεοπτικά τη νίκη του Ιράν στα Όσκαρ, μεταδίδοντας τις σκηνές με την Charlize Theron βάζοντας μαύρο μπλερ στο μπούστο και τα χέρια της που δεν ήταν καλυμμένα με ύφασμα.


Το ίδιο όμως έκανε και στην Anousheh Ansari, την απεσταλμένη του σκηνοθέτη στην απονομή που ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ για λογαριασμό του Farhadi, φορώντας ένα μπλε φόρεμα το οποίο άφηνε ακάλυπτο ένα ελάχιστο κομμάτι δέρματος από τον λαιμό της μέχρι τη μασχάλη.

Read More

And More