Chiara Ferragni – Fedez: Πρώτη επέτειος γάμου με δώρο… πανάκριβο μονόπετρο!

Την πρώτη επέτειο του γάμου της γιόρτασαν η Chiara Ferragni και ο Fedez και έκαναν τη διαφορά. Το γνωστό ζευγάρι που παντρεύτηκε πέρσι σε μια εντυπωσιακή τελετή στη Σικελία, βρέθηκε φέτος στο Portofino και έκανε μια grande ρομαντική γιορτή για την πρώτη επέτειο του γάμου του.

Κεριά, τούρτα, ρομαντική μουσική και ένα πανάκριβο… μονόπετρο ετοίμασε ως έκπληξη για την σύζυγό του και μητέρα του γιου του Leoncino, o Fedez. Συγκινημένη η Chiara Ferragni δεν σταμάτησε να τον αγκαλιάζει και να φιλά τον σύζυγό της, μετά την έκπληξη που της έκανε.

«Τελευταία νύχτα στο Portofino, γιορτάζουμε την πρώτη επέτειο του γάμου μας. Ήταν μαγικά. Σε ευχαριστώ Fedez. Σε αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Chiara στο instagram και ανέβασε φωτογραφίες από τη μαγική βραδιά.

Πριν ένα χρόνο, έζησα μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Παντρεύτηκα τον άνδρα μου και η γιορτή που κάναμε έμοιαζε με ταινία. Καλύτερα από τα πιο τρελά μου όνειρα. . Τώρα, ένα χρόνο μετά, θέλω να τον ευχαριστήσω που με κάνει χαρούμενη και με κάνει να πιστεύω στην τρελή αγάπη μας, όλο και πιο πολύ».

Στο γάμο της φυσικά, η Ιταλίδα καλλονή έκλεψε τις εντυπώσεις και έλαμπε μέσα στο Haute Couture νυφικό της, το οποίο σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η Maria Grazia Chiuri και ο οίκος Dior.

Δες φωτογραφίες από την ρομαντική τελετή:

Να ζήσουν!

Read More

And More