Chiara Ferragni: Γιορτάζει τα 2α γενέθλια του γιου της, εν μέσω καραντίνας! [pics,vids]

Μπορεί τις τελευταίες 12 μέρες η Ιταλία να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να μπήκε σε καραντίνα, η ζωή όμως δεν σταματά. Ανάμεσα στους Ιταλούς του Μιλάνου που έχουν «κλειδωθεί» στο σπίτι λόγω κορονοϊού είναι και η Chiara Ferragni με τον σύζυγό της Fedez και τον γιο της Leo. Μαζί τους στην καραντίνα είναι και ο παππούς του μικρού και πατέρας του γνωστού καλλιτέχνη. Και φυσικά όλη η οικογένεια, φροντίζει να μας ενημερώνει για το πώς περνούν οι μέρες στο σπίτι.

Σήμερα, ωστόσο, είναι μια ξεχωριστή μέρα για το ζευγάρι, καθώς ο γιος τους Leo κλέινει τα 2 του χρόνια. Ο μικρός μπόμπιρας που είναι ο πρωταγωνιστής της οικογένειας δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει αυτήν την τόσο σημαντική μέρα. Από χθες, λοιπόν, ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το μεγάλο πάρτυ του Leo στο σπίτι.

Η Chiara Ferragni μαζί με τον πεθερό της μπήκαν στην κουζίνα και ετοίμασαν για πρώτη φορά μια εντυπωσιακή τάρτα για τα γενέθλια του μικρού. Την ίδια στιγμή ο Fedez διακόσμησε το σπίτι με όλα τα απαραίτητα. Το θέμα του party που – λόγω κορονοϊού- θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο (με τους γονείς και τον παππού δηλαδή) είναι τα ζώα της ζούγκλας και ο Leo είναι πολύ ενθουσιασμένος.

«Αύριο είναι τα 2α γενέθλια του Leo και για πρώτη φορά ετοίμασα για αυτόν μια τάρτα και όπως φαίνεται τα κατάφερα. Είναι στον φούρνο τώρα. Ευχηθείτε να βγει καλή», έγραψε χθες βράδυ στο Instagram η Chiara Ferragni και ανέβασε φωτογραφίες και video από τις ετοιμασίες.

https://studio.youtube.com/video/jRZp0v7mcuM/edit

Ενώ, λίγο πριν αλλάξει η μέρα έκανε το final countdown με τον μικρό Leo για τα γενέθλιά του και δεν σταμάτησε να δέχεται τηλεφωνήματα και μηνύματα αγάπης.

https://studio.youtube.com/video/gbQk00nrFbk/edit

Και φυσικά σήμερα έγινε η ακόλουθη ανάρτηση: «Χαρούμενα γενέθλια αγάπη της ζωής μου: πριν δυο χρόνια άλλαξες την ύπαρξή μου για πάντα και δεν νιώθω ευλογημένη που κάθε μέρα αντικρύζω το χαμόγελό σου. Σε αγαπώ τρελά λατρεία μου».

Read More

And More