Chiara Ferragni: Η πρώτη βόλτα με τον γιο της στο Duomo μετά την καραντίνα στην Ιταλία! [pics]

Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα κοιτάζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Ο λόγος για την Chiara Ferragni και τον σύζυγό της Fedez που μετά την καραντίνα στο Μιλάνο επιστρέφουν σιγά σιγά στην κανονικότητά τους. Το ζευγάρι που εδώ και δυο μήνες περίπου κλείστηκε στο σπίτι, λόγω καραντίνας μετά τα υψηλά νούμερα θανάτων στη βόρεια Ιταλία λόγω κορονοϊού, στάθηκε από την αρχή στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, οργανώνοντας μαραθώνιο για την ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Τώρα, όμως, που τα μέτρα έχουν ελαφρύνει, η Ιταλίδα fashion blogger έκανε την πρώτη μεγάλη βόλτα της στο Μιλάνο, με τον γιο της Leo και την μητέρα της και έφθασε ως το Duomo. Η αλήθεια είναι πως ακόμη στην Ιταλία είναι όλοι πολύ προσεχτικοί και κυκλοφορούν με μάσκες, ενώ όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες της Chiara Ferragni, η άλλοτε γεμάτη κόσμο πλατεία στο Duomo έχει λίγους κατοίκους να κάνουν τη βόλτα τους.

Η Chiara πάντως ήταν ενθουσιασμένη με την πρώτη μεγάλη βόλτα μετά τους δυο μήνες εγκλεισμού, ενώ και λίγο νωρίτερα που περπάτησε με τον γιο και την μητέρα της σε ένα από τα μεγάλα πάρκα της περιοχής, δεν παρέλειψε να δηλώσει πόσο όμορφο είναι το Μιλάνο και πόσο της είχε λείψει!

Δες το Video από τη βόλτα τους:

Και φυσικά τα μηνύματα των φίλων τους δεν είχαν τέλος!

Read More

And More