Chiara Ferragni: Κλείνει ένα μήνα καραντίνας στο σπίτι με την οικογένειά της! [pics]

Σε καραντίνα στο Μιλάνο με τον σύζυγό της Fedez, τον πεθερό της, αλλά και τον γιο της Leo βρίσκεται εδώ και ένα μήνα η Chiara Ferragni. Η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της για 30 μέρες (από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η καραντίνα στην Ιταλία) και δεν σταματά να μεταφέρει μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Το ζευγάρι από την αρχή έδειξε την επιθυμία του να βοηθήσει τους Ιταλούς κάνοντας ένα διαδικτυακό μαραθώνιο και συγκεντρώνοντας χρήματα για τα νοσοκομεία.

Μετά από ένα μήνα καραντίνας, όμως, η Chiara Ferragni συνεχίζει να επικοινωνεί μέσα από τα social media την ανάγκη να μείνουν όλοι οι Ιταλοί σπίτι για να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού και ταυτόχρονα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή στην καραντίνα.

Όπως καταλαβαίνεις, τα πράγματα με ένα 2χρονο παιδί στο σπίτι δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Έτσι, η διάσημη Ιταλίδα προσπαθεί να βρίσκει διάφορες δραστηριότητες για να απασχολεί τον μικρό. Έτσι, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι, βόλτες στον κήπο (για την απαραίτητη βιταμίνη D όταν έχει ήλιο) μαγειρική, χορό και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Δες εδώ τις φωτογραφίες της Chiara Ferragni από την καραντίνα:

Και τα παιχνίδια συνεχίζονται!

Read More

And More