Chiara Ferragni: Σε καραντίνα με την οικογένειά της, λόγω κορονοϊού! [pics,vids]

Η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ιταλία και η οδηγία να μπει όλη η χώρα σε καραντίνα έχει προκαλέσει φυσικά τρομερές αλλαγές στην καθημερινότητα των κατοίκων της. Μετά τους 463 θανάτους και πάνω από 9000 θετικά κρούσματα, ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε πως «πρέπει να αλλάξουν οι συνήθειές μας και πρέπει να αλλάξουν αμέσως», ανακοινώνοντας αυστηρότερα μέτρα.

«Έχουμε πάρει κάποιες νέες αποφάσεις. Δεν υπάρχει χρόνος. Οι αριθμοί μας λένε πως έχουμε μία σημαντική αύξηση μολύνσεων. Το μέτρο που αναμένεται να υπογράψω μπορούμε να το συνοψίσουμε ως μέτρο «μένω σπίτι μου». Δεν θα υπάρχει πια κόκκινη περιοχή, αλλά μία προστατευόμενη Ιταλία. Είναι η στιγμή της ευθύνης, θα πρέπει να αποφεύγονται οι μετακινήσεις πολιτών σε όλη την χώρα, εκτός αν υπάρχουν λόγοι υγείας, επαγγελματικές ανάγκες που πρέπει να αποδεικνύονται και άλλες έκτακτες ανάγκες».

Το συγκεκριμένο μέτρο που ουσιαστικά έθεσε σε καραντίνα όλη τη χώρα, ανάγκασε όλους τους Ιταλούς να μείνουν σπίτια του. Ανάμεσά τους είναι φυσικά και η διάσημη fashion blogger Chiara Ferragni με τον σύζυγό της Fedez και τον μικρό Leo. Το ζευγάρι, μάλιστα, θέλοντας να βοηθήσει το σύστημα υγείας πραγματοποίησε διαδικτυακό μαραθώνιο για δωρεές χρημάτων που θα πήγαιναν στα νοσοκομεία και τους ασθενείς.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν φυσικά μεγάλη, ωστόσο, υπήρξαν και μηνύματα που εξόργισαν την Chiara, όταν κάποιοι της έγραψαν πως οι Ιταλοί υπερβάλουν. Τότε εκείνη έσπευσε να ενημερώσει πως η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα, οι πολίτες παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι και ο κόσμος πεθαίνει…

Όσο για τη ζωή στο σπίτι, με αίσθημα ευθύνης, η Chiara Ferragni ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τον γιο της και τον τετράποδο φίλο της αποκαλύπτοντας πως «μένει στο σπίτι» στο πλαίσιο των νέων μέτρων που πήρε η κυβέρνηση για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού.

Δες τα video από τις δραστηριότητες της οικογένειας στο σπίτι:

Μαγειρική για τον Leo με τον παππού!

Παιχνίδια στην ταράτσα!

Τα παιχνίδια στο σπίτι

 

Read More

And More