Choupette: Η διάσημη γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ! Η λατρεία που της είχε, η χλιδάτη ζωή, και οι 126 χιλιάδες followers! Φωτογραφίες

H Choupette, είναι η πανέμορφη γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ. Είναι λευκή με γαλάζια μάτια και εδώ και καιρό είναι fashion icon. Η Choupette, από χθες είναι ορφανή. Ο μπαμπάς της Καρλ έφυγε στα 85 του χρόνια. Η διάσημη γάτα, γεννήθηκε το 2011 και την έδωσε στον Καρλ το μοντέλο Baptiste Giabiconi. Όπως έχει πει ο ίδιος: “Υπάρχει ένα θαύμα στην ιστορία της … Βασικά δεν η Choupette δεν μου δόθηκε… Μου την έφερε ο φίλος μου  να την κρατήσω για δυο εβδομάδες γιατί θα έφευγε… όταν γύρισε απλά του είπα ότι δεν του την επιστρέφω”! Ο Καρλ την ερωτεύτηκε και την είχε κυριολεκτικά σαν παιδί του. Η αγάπη και η αδυναμία που της είχε ήταν τόσο μεγάλη που το 2013, είχε δηλώσε σε μια συνέντευξή του ότι αν ήταν νόμιμο θα μπορούσε να την είχε παντρευτεί!

Η Choupette, έχει δυο υπηρέτες να την φροντίζουν, τρώει την γατοτροφή της σε πανάκριβα σερβίτσια και έχει βγάλει και τα δικά της χρήματα. Το 2014 – όπως έχει πει ο αξέχαστος σχεδιαστής σε συνέντευξή του- η γάτα του κέρδισε 3.000.000 ευρώ από διαφημίσεις για αυτοκίνητα και καλλυντικά! Μάλιστα ο οίκος Steiff του έκανε πρόταση να κάνει μια σειρά από λούτρινα κουκλάκια – κλώνους της λευκής γάτας και εκείνος δέχθηκε. Η Choupette που έχει 126 χιλιάδες followers στο Instagram, έγινε εξώφυλλο στο Harper’s Bazaar, το οποίο εξαντλήθηκε μέσα σε ένα 24ωρο!

 

https://instagram.com/p/BkJPnKfA1Aq/

https://instagram.com/p/BfL0RvJAx4i/

 

Read More

And More