Christmas Market, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Christmas Market στο Politia Tennis Club

Τα Christmas Markets αποτελούν παράδοση πολλών Ευρωπαϊκών πόλεων και χαρίζουν απλόχερα τη μαγεία των Χριστουγέννων στους επισκέπτες τους… Φέτος σας προσκαλούμε όλους στο Politia Tennis Club στο δικό μας Christmas Market!!!

Τα φαντασμαγορικά εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 18:00. Το Christmas Market θα είναι ανοιχτό και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου από τις 11:00 ως τις 20:00 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου από τις 11:00 ως τις 18:00.
Θα υπάρχουν πολλά μαγαζάκια από τα οποία θα μπορέσετε να διαλέξετε εορταστικά δώρα για τους αγαπημένους σας και για εσάς. Στο Christmas Market θα υπάρχει επίσης ένας υπερπαιδότοπος όπου ο Άγιος Βασίλης θα υποδέχεται τα παιδάκια με πολλές πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια!

Μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, γιορτινή μουσική, λαχταριστές λιχουδιές, υπέροχο κρασί και μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας περιμένουν!!!

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ξεχαστούμε λίγο όλοι από τα προβλήματα που μας απασχολούν και να γιορτάσουμε με άλλη διάθεση τον ερχομό των Χριστουγέννων!

(Είσοδος Ελεύθερη)
Το Politia Tennis Club με μεγάλη χαρά θα στηρίξει το σημαντικό έργο των συλλόγων ΠΙΣΤΗ, ΠΕΑΝΔ, ΚΕΑΝ και MAKE A WISH.

Read More

And More