Courteney Cox: Ποζάρει αγκαλιά με την κούκλα 15χρονη κόρη της!

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Courteney Cox που λατρέψαμε επί χρόνια μέσα από το ρόλο της Monica στη σειρά Φιλαράκια έχει την πιο τέλεια σχέση με την 15χρονη κόρη της – καρπό του έρωτά της από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της David Arquette- και δεν το κρύβει. Η διάσημη ηθοποιός, που γενικά προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της, είναι η καλύτερη φίλη με την κούκλα Coco.

Μαμά και κόρη λοιπόν, γιόρτασαν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving) και πόζαραν αγκαλιά για μια φωτογραφία. Το συγκεκριμένο φωτογραφικό καρέ δημοσιεύτηκε στο instagram της Cox και τα μηνύματα πήραν «φωτιά».

Μέσα από τη δημοσίευση αυτή κανείς μπορεί να αντιληφθεί την όμορφη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη, Coco Arquette, η οποία μπορεί να είναι μόλις 15 χρονών, αλλά έχει υπέροχα χαρακτηριστικά και μοναδική ομορφιά.

Στη selfie που έβγαλαν οι δυο τους πόζαραν χαρούμενες στην κάμερα και η ηθοποιός μέσα από τη λεζάντα της φωτογραφίας δήλωσε πόσο ευγνώμων αισθάνεται για το αγγελούδι της, που το θαυμάζει όλο και περισσότερο όσο μεγαλώνει.

Η Courteney Cox απέκτησε την κόρη της Coco μαζί με τον πρώην σύζυγό της David Arquette, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 1999 έως το 2013.

Read More

And More