Δ. Αποστόλου – Μ. Πένσου: Ήρθε στον κόσμο ο γιος τους!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται ο Δημήτρης Αποστόλου με την Μάγδα Πένσου μετά τη γέννηση του γιου τους Πάρι. Το ζευγάρι καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας που γέμισε χαμόγελα χαράς και ευτυχίας τον γνωστό σεναριογράφο και την σύζυγό του.
Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή χθες, όταν μετά την συνέντευξη του που προβλήθηκε στο “Μες στην καλή χαρά”, η Κατερίνα Καραβάτου έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι λέγοντας πως τη σημερινή μέρα περίμεναν τον ερχομό του μωρού τους.
Έτσι κι έγινε! Ο μικρός Πάρις γεννήθηκε και απόλαυσε αμέσως την αγκαλιά και τα χάδια των γονιών του. Ο Δημήτρης Αποστόλου μάλιστα, ανέβασε δυο πολύ τρυφερές φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook μιλώντας με γλυκά λόγια για τον γιο του.
«Περπάτησε αδιάκοπα για εννιά μήνες για να μας συναντήσει θα κάνουμε τα πάντα για να του δείξουμε ότι άξιζε ο δρόμος ο αγώνας και η επιθυμία του να ‘ρθει σε μας! Καλώς ήρθες Πάρι μου…»

«Απ’ αυτό το υπέροχο αυτί θα εισπράττει τον κόσμο – ας είμαστε σοφοί – όχι μόνο για τον Πάρι – άλλα για όλα τα πλάσματα αυτού του κόσμου να ξεστομίζουμε αλήθειες – λόγια καρδιάς βουτηγμένα στο μυαλό – όνειρα για μια ζωή που θα την κάνουμε όπως τους αξίζει – και ποτέ παραμύθια…»

Να τους ζήσει!

Read More

And More