Δ.Αρβανίτης – Κρ.Κατσούλης: Η on air παράδοση-παραλαβή της καρέκλας του κριτή στο “Just”!

Την… παράδοση – παραλαβή της καρέκλας στην κριτική επιτροπή του “Just the two of us” είχαμε απόψε, μιας και όπως σας είχα ενημερώσει μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχαμε το απόγευμα, ο Κρατερός Κατσούλης έκανε τελικά απόψε το ντεμπούτο στους δέκτες μας και στο σόου του Mega.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συναντηθεί στο πλατό του καναλιού μαζί με τον Δημήτρη Αρβανίτη ο οποίος ουσιαστικά αυτό το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε στην μικρή μας οθόνη για να μας αποχαιρετήσει. Πως ,όμως, έγινε … παράδοση-παραλαβή της καρέκλας και τι ακριβώς είπαν η Ζέτα, ο Δημήτρης και ο Κρατερός;

Η Ζέτα αφού μας καλησπέρισε υπέρλαμπρη είπε χαρακτηριστικά : “Συνήθως σε αυτό το σόου έχουμε ανατροπές σε σχέση με τα ζευγάρια. Τώρα ,όμως, έφτασε η στιγμή που έχουμε ανατροπές και στην κριτική επιτροπή. Δυστυχώς ο Δημήτρης Αρβανίτης αποχωρεί και δεν θα είναι πια μαζί μας για επαγγελματικούς λόγους. Δημήτρη μου αποχωρείς για την νέα σειρά του Mega έτσι δεν είναι;”

Στην συνέχεια φυσικά τον λόγο πήρε ο γνωστός σκηνοθέτης : Τα καλά νέα είναι ότι όντως πρέπει να φύγω για το χατίρι της νέας σειράς του Mega, τα κακά νέα είναι ότι εγκαταλείπω το “Just” στην μέση, κάτι που ποτέ δεν έχω ξανά κάνει με καμία δουλειά στην καριέρα μου. Αυτή την συμμετοχή μου εδώ την έκανα με μεγάλο κέφι, πέρασα καταπληκτικά και για πρώτη φορά διαπίστωσα πως μπορώ να βρίσκομαι και μπροστά από το… γυαλί (γέλια)”!

Αμέσως μετά η Ζέτα υποδέχθηκε επί σκηνής τον Κρατερό Κατσούλη και αφού πρώτα φρόντισε να του πλέξει το εγκώμιο.Ο Κρατερός έκανε την εμφάνισή του χαμογελαστός και αρκετά… μαυρισμένος. Ποια ήταν δε τα πρωτα του λόγια όταν κάθισε στην κριτική επιτροπή δίπλα στην Ρούλα Κορομηλά και τον Γιώργο Θεοφάνους;

“Εγώ θα είμαι υπέρ των παικτών εντελώς και θα τους κρίνω απόλυτα υποκειμενικά! Με κάποιους απο ΄δω έχω προηγούμενα,οπότε τώρα που βρίσκομαι σε θέση ισχύος θα βγάλω το… άχτι μου”!!!

Φυσικά να σημειώσουμε πως χαριτολογούσε!

Read More

And More