Δ. Κοργιαλάς – Ευριδίκη: Μαζί σε παρουσίαση δίσκου!

Στην παρουσίαση του νέου δίσκου του γνωστού δεξιοτέχνη της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη βρέθηκε η Ευριδίκη με τον σύντροφό της Δημήτρη Κοργιαλά. Πρόκειται για τη νέα δισκογαφική παραγωγή της Polymusic με τίτλο “Rock of my Soul” που περιλαμβάνει διασκευές του πάνω σε κλασικά και αγαπημένα τραγούδια της rock μουσικής σκηνής, ερμηνευμένα από τον ίδιο στην κιθάρα.

To ίδιο έκανε και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ερμήνευσε ζωντανά μερικά από τα κομμάτια του CD, στο οποίο συμμετέχουν πέντε σημαντικοί καλλιτέχνες. Το TLIFE απαθανάτισε δύο από τις αγαπημένες σου τραγουδίστριες την Ευριδίκη και την Ελένη Πέτα να ερμηνεύουν τα κομμάτια με την συνοδεία της κιθάρας του Παναγιώτης Μάργαρη.

Την όμορφη βραδιά τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους ο Διονύσης Τσακνής και ο Μάνος Ελευθερίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο άλμπουμ συμμετέχουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας που ερμηνεύει το “Mayby I Maybe you” των Scorpions σε ελληνικούς στίχους του Γιάννη Μαύρου, η Φωτεινή Δάρρα το“ Nothing Else Matters” των Metallica, η Ελένη Πέτα το “Let It Be” των Beatles και η Μελίνα Κανά ντουέτο με το Διονύση Τσακνή το “Where the Wild Roses Grow” του Nick Cave σε ελληνικούς στίχους του Διονύση Τσακνή.

Read More

And More