Δ. Ματσούκα: ”Η στρίγγλα που.. έγινε αρνάκι!”

Η σέξι ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, σύμφωνα με το περιοδικό ”Hello”, δέχτηκε πρόταση από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος να πρωταγωνιστήσει στο έργο του Σαίξπηρ, ”Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι”, δίπλα στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Η Δήμητρα το τελευταίο διάστημα έχει ”κοπεί” στα δύο, καθώς από τη μια την καλούν στη Θεσσαλονίκη οι εντατικές πρόβες για την παράσταση κι από την άλλη, έχει υποχρεώσεις στην Αθήνα, λόγω της σειράς ”Κούκλες”. Παρόλα αυτά η ίδια ”είναι πολύ ευχαριστημένη, αφού κάνει δουλειές που την αφορούν πραγματικά”.

Επιπλέον, στις μετακινήσεις της στη συμπρωτεύουσα χρησιμοποιεί ποδήλατο, καθώς το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει είναι κοντά στο κέντρο. Τα βράδια η ίδια προτιμά να παραμένει εκεί και να κοιμάται νωρίς. Στις 14 Φεβρουαρίου, δίπλα της στη Θεσσαλονίκη ήταν και ο σύντροφός της και δημοσιογράφος, Φώτης Βαλλάτος.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως, ”η Δήμητρα είναι πολύ ευτυχισμένη κι ερωτευμένη. Οι δυο τους συναντιούνται σε αγαπημένα τους στέκια, όπου δεν κυκλοφορούν φωτογράφοι, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβή για σχόλια.”

Read More

And More