Δ. Ματσούκα: Μιλά για τον έρωτα, τις σχέσεις και την ταμπέλα του sex symbol!

Για τον έρωτα, τις σχέσεις, τους άντρες και την ταμπέλα του sex symbol που της έχουν αποδώσει από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα. Με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, η γνωστή ηθοποιός μίλησε σε γνωστό περιοδικό της συμπρωτεύουσας για όλους και για όλα.
Ιδιαίτερα ανανεωμένη και κατασταλαγμένη η Δήμητρα αποκάλυψε ότι πάντα θεωρούσε τις προσωπικές σχέσεις πολύπλοκες: “Νομίζω ότι οι προσωπικές σχέσεις πάντα ήταν δύσκολες κι ευτυχώς, γιατί αλλιώς η παγκόσμια λογοτεχνία θα θρηνούσε μεγάλες απώλειες”, ανέφερε σε συνέντευξή της στο “Glow” και πρόσθεσε: “Αυτήν την περίοδο περνώ μια φάση αναθεωρήσεων και αναμονής. Όχι όμως ότι ονειρεύομαι κάτι συγκεκριμένο. Ελπίζω ότι η ίδια η ζωή θα με εκπλήξει ευχάριστα”.

Πώς νιώθει, όμως, που πολλοί την αποκαλούν sex symbol;
“Μέχρι ένα σημείο μπορεί να είναι κολακευτικό. Δεν μου αρκεί, ωστόσο, σε καμιά περίπτωση η συγκεκριμένη ταμπέλα. Προσπαθώ με τις επιλογές μου και με απόλυτη συνέπεια να προσχωρώ σε αυτά που ονειρεύτηκα για εμένα και τη δουλειά μου”, είπε.
Για το αν την αγχώνει το θέμα του γάμου και της μητρότητας, δήλωσε: “Δεν με άγχωσε ποτέ αυτό. Συνεχίζω σταθερά να με θεωρώ πολύ μικρή για αυτά, μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί αυτός που θα μου ανατρέψει αυτήν την εντύπωση”.

Τέλος, στην ερώτηση αν η δημοσιότητα έχει επηρεάσει την προσωπική της ζωή, ανέφερε: “Για τις σχέσεις μου δεν μίλησα ποτέ, ακόμη κι όταν είχα 6 χρόνια σχέση με έναν άνθρωπο, που ερχόταν χωρίς να κρύβεται στις πρεμιέρες μου, αλλά μέχρι εκεί… Τα λίγα πάντως που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την προσωπική μου ζωή, δεν έγιναν με δική μου διάθεση ή συμφωνία”.

Read More

And More