Δ. Ματσούκα: “Στην άρχη της σχέσης φοράμε τα κυριακάτικα μας”

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί: “Το ιδιαίτερο σε αυτή τη σχέση είναι ότι γνωρίζονται αρχικά σωματικά, δεν ξέρει ούτε καν ο ένας το όνομα του άλλου. Πόσο μάλλον άλλες λεπτομέρειες όπως είναι το επάγγελμα και το παρελθόν του. Αγνοούν όλα τα προσωπικά στοιχεία το μόνο που γνωρίζουν ο ένας για τον άλλον είναι το σώμα… Και τελικά ερωτεύονται και εκεί τα πράγματα αλλάζουν, ανατρέπονται” δήλωσε.

Πως είναι η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Στέλιο Μάινα;
“Με τον Στέλιο έχουμε βρεθεί στην πρώτη μου σειρά το 1999 το “Είμαστε στον Αέρα”, και ξαναβρεθήκαμε τώρα. Είναι ένας ηθοποιός που παρακολουθώ και εκτιμώ βαθύτατα, όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για τη στάση του στα πράγματα. Τον θεώρω πολύ συγγενή μου, και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που είμαι μαζί του.”
Παράλληλα η ηθοποιός μίλησε για τον σκηνοθέτη της παράστασης και ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη
“Το έργο το είχα σκεφτεί εγώ πριν μερικά χρόνια και το είχα πει στον Κωνσταντίνο και το θυμήθηκε τώρα και ο Στέλιος ήταν αυτός που είπε στον Κωνσταντίνο να το σκηνοθετήσει… Είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος ο Κωνσταντίνος και το ήξερα εξαρχής ότι θα το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Κάνουμε πολύ παρέα τον ξέρω σαν ηθοποιό, είναι ένας άνθρωπος αισιόδοξος και πολύ ωραίος συνεργάτης σαν σκηνοθέτης παραμένει το ίδιο, με τη διαφορά ότι είναι ένας εξαιρετικά διαφορετικός άνθρωπος” ανέφερε.
Στην ερώτηση ποιο είναι το λάθος που χαλάνε οι σχέσεις απάντησε: “Νομίζω ότι στις σχέσεις οι άνθρωποι ξεχνάνε στην πορεία. Στην αρχή όλοι φοράμε τα κυριακάτικα μας είμαστε σε μια πολύ καλή εκδοχή από σεβασμό προφανώς στον άλλον άνθρωπο. Δεν είναι αναγκασμένος ο άλλος να μας δεχτεί με όλες μας τις ατέλειες. Σιγά σιγά όμως αισθάνεσαι ασφάλεια, συνήθεια, αγάπη και αρχίζεις και έχει μια άλλη εκδοχή.”
Τέλος μίλησε για τον αν της αρέσουν τα ίδια πράγματα μέσα στην πάροδο των ετών;
“Εγώ πιστεύω κάποια βασικά πράγματα παραμένουν ίδια στον τρόπο που μας αρέσουν να ζούμε. Δεν αλλάζουμε πότε θεαματικά πολύ μετά από κάποια ηλικία”.

Read More

And More