Δ. Ματσούκα: “Στον έρωτα δεν επιτρέπονται όλα!”

Ειδικά στο έρωτα δεν επιτρέπονται όλα”. Αυτό φαίνεται πως αναφέρει χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια από την νέα τηλεοπτική σειρά του Mega “Κούκλες”. Η Δήμητρα Ματσούκα μιλά για τον έρωτα, τη σέξι εμφάνισή της και την τηλεόραση.

Στον έρωτα πρέπει να σεβόμαστε και να επιθυμούμε τον άλλον. Να διατηρήσουμε την ιδανική εκδοχή του στα μάτια μας. Στον έρωτα δεν επιτρέπονται όλα”, αναφέρει χαρακτηριστιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Big Fish”.
Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά “Κούκλες” και υποδύεται την Κορίνα, μια δημοσιογράφο που δεν έχει παντρευτεί ακόμη, ψάχνει τον Mr Perfect και πέφτει πάντα στον λάθος άντρα.

Γιατί, όμως, ένας άντρας πρέπει να δει τις “Κούκλες”; “Γιατί ο σωστός άντρας πρέπει να γνωρίζει το γυναικείο μυαλό και εδώ θα έχει την ευκαιρία να δει τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες κι όλο αυτό σε μια μόνο σειρά”, αποκαλύπτει η Δήμητρα Ματσούκα.
Ακόμη, σε ερώτηση για το αν ενοχλείται που την θεωρούν sex symbol, η ίδια απαντά το εξής: “Δεν ενοχλούμαι. Ας γίνεται αντικείμενο κουβέντας, αρκεί να μην είμαι μπροστά. Ή αντικείμενο συνέντευξης, αρκεί να μην είμαι εγώ η συνεντευξιαζόμενη. Αντικείμενο φωτογράφησης ή γυρίσματος δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να θαυμάζω τον φωτογράφο ή τον σκηνοθέτη”.
Παράλληλα, η ίδια αποκαλύπτει πως κάποιοι την θεωρούν σνομπ επειδή είναι επιλεκτική με τους ρόλους της. “Μπορεί κάποιοι να με θεωρούν σνομπ. Όπως και κάποιοι άλλοι να πιστεύουν ότι είμαι κορόιδο, μη εξαργυρώνοντας το “χαρτί” μου. Όμως το πιο σημαντικό είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ για ‘μένα”, σημειώνει.
Τέλος, όσον αφορά τις σέξι φωτογραφίες της που κυκλοφορούν σε περιοδικά, η γνωστή ηθοποιός λέει το εξής: “Έχω δει σε τυπωμένα εξώφυλλα περιοδικών να αυξομειώνεται ως δια μαγείας το μπούστο μου και το ντεκολτέ μου. Αλλά δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι έχω κάνει σέξι φωτογράφηση”.

Read More

And More