Δ. Ματσούκα: “Χώρισα γιατί μας τελείωσε ο έρωτας!”

Την πρώτη αποκαλυπτική συνέντευξη ως single έδωσε η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις “Κούκλες” του Mega μίλησε στην “Real Life” λίγο μετά το χωρισμό της με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, για τον έρωτα, τις σχέσεις και το γάμο.

Μετά από μια μεγάλη τηλεοπτική απόχή η Δήμητρα ματσούκα επέστρεψε δυναμικά με ένα ανατρεπτικό ρόλο στις “Κούκλες” του Mega. Τι λέει , όμως, η ίδια για τη συμμετοχή της στη σειρά;
Είχα να κάνω γύρισμα δυο χρόνια. Ανήκω σ’ αυτούς που τους αρέσει η διαδικασία του γυρίσματος, μου λείπει όταν δεν μου συμβαίνει. Είπα “ναι” γιατί μου δόθηκε ένα ωραίο σενάριο, με ωραίους χαρακτήρες, διαλόγους, πλοκή, μια ηρωίδα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ένα σκηνοθέτει που έδειχνε ότι το έχει αγαπήσει πολύ και ένα κανάλι που θεωρώ πως είναι το καλύτερο της ιδιωτικής τηλεόρασης”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τον έρωτα και τις σχέσεις, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως το πιο σημαντικό συναίσθημα είναι η αγάπη, ενώ “δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου από αυτή του μεγάλου και αμοιβαίου έρωτα”. Ταυτόχρονα, όσον αφορά τη συνταγή επιτυχίας μιας σχέσης, η ίδια είπε πως είναι το “να μπορεί να διατηρηθεί όσο περισσότερο γίνεται ο ερωτισμός”.

Για τους χωρισμούς της και το αν έχει φθάσει ποτέ πολύ κοντά στο γάμο, η ίδια ανέφερε το εξής: “Μου έχει συμβεί. Λιμοί και καταποντισμοί, ωστόσο, μας έκαναν να το αναβάλουμε. Κι ευτυχώς δηλαδή, δεδομένου ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο χωρίσαμε γιατί μας τελείωσε ο έρωτας… Έμεινε, όμως, μια μεγάλη αγάπη”.
Ακόμη, η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογήθηκε πως θα μπορούσε τελικά, να ντυθεί νύφη μόνο “αν βρεθεί αυτός που θα μπορούσε να ενωθεί μαζί του δια βίου”, ενώ, βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. Προς το παρόν πάντως είναι μόνη και θεωρεί πως δεν είναι έτοιμη να κάνει ακόμη οικογένεια. “Αν έκανα οικογένεια, δεν θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα στη δουλειά μου. Να πάω ας πούμε 4 μήνες στη Θεσσαλονίκη, όπως τώρα που θα παίξω στο ΚΘΒΕ”, υπογράμμισε.

Read More

And More