Δ. Μοιραράκη: »Δεν αγόραζα τυρόπιτα για να πάω τα παιδιά μου λούνα παρκ»!

Δ. Μοιραράκη: »Δεν αγόραζα τυρόπιτα για να πάω τα παιδιά μου λούνα παρκ»! | tlife.gr

Η Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό DownTown καταθέτει τη ψυχή της. »Εγώ ξεκίνησα όχι από το μηδέν αλλά κάτω από το μηδέν. Έχω μείνει ορφανή από 6 ετών, η οικογένειά μου ήταν φτωχή και επειδή η μητέρα μου έμεινε χήρα δεν είχε τη δυνατότητα να μου παρέχει οικονομικές διευκολύνσεις παρά μόνο τα απαραίτητα», δηλώνει η Δέσποινα.

Και συνεχίζει: »Τελείωσα το γυμνάσιο, είχα ήδη γνωρίσει τον πρώτο μου άντρα, τον ερωτεύτηκα, τον είδα ως προστάτη. Αναγκάστηκα να δουλέψω από νωρίς. Ήμουν έγκυος και πριν σαραντίσω εκείνος έλειψε από το σπίτι μας για τριάμιση χρόνια. Βγήκα στο Μοναστηράκι για δουλειά, να ζήσω τον εαυτό μου και το παιδί μου. Δεν είχα χρήματα να πάρω γάλα στο παιδί μου, ήμουν 18 ετών. Πήγαινα με λεωφορείο από το Ψυχικό στο Μοναστηράκι και δεν έπαιρνα ούτε τυρόπιτα για να μπορέσω να μαζέψω αυτά τα λίγα χρήματα ώστε να εξασφαλίσω το λούνα παρκ των παιδιών μου».

Η Δέσποινα πέρασε πολλά εμπόδια για να καταφέρει να γίνει αυτό που είναι σήμερα. »Μην κοιτάς πώς είμαι σήμερα, εγώ έπρεπε να περάσω τα 40 μου για να αποκτήσω μία επώνυμη τσάντα», λέει συγκινημένη. Τι ρόλο όμως έπαιξαν οι άντρες στη ζωή της;

»Έίχα παντρευτεί πολύ μικρή σε ηλικία 17 ετών, χώρισα έπειτα από 20 χρόνια και είχα πιστέψει ότι αυτός ο κύκλος της ζωής μου είχε πια τελειώσει. Όλα αυτά τα χρόνια είχα πιστέψει ότι δεν θα βρισκόταν ένας άνθρωπος ο οποίος θα ήταν τόσο πολύ κοντά μου για να κάνω έναν γάμο. Ο Γιάννης όμως ήταν ένας σοβαρός και καλλιεργημένος άνθρωπος και με κέρδισε από τη πρώτη στιγμή. Είμαστε εδώ και δυόμισι χρόνια σαν παντρεμένοι. Δεν θα αλλάξει κάτι με τον γάμο μας», δηλώνει η Δέσποινα Μοιραράκη.

READ more