Δ. Ουγγαρέζος: Θα τραγουδήσει στα μπουζούκια;

Δ. Ουγγαρέζος: Θα τραγουδήσει στα μπουζούκια; | tlife.gr

Στη έναρξη της χθεσινής εκπομπής »Πρωινό mou», ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, έβγαλε στον αέρα μια φωτογραφία του παρουσιαστή, Δημήτρη Ουγγαρέζου, στην οποία το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο.

«Σε λίγα λεπτά θα σας αποκαλύψουμε ποιος παρουσιαστής δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει σε σχήμα μεγάλου νυχτερινού μαγαζιού. Εντωμεταξύ εσείς, μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας με τις απαντήσεις σας», είπε, προκειμένου να κρατήσει σε αγωνία τους τηλεθεατές.

Λίγη ώρα μετά, έγινε η αποκάλυψη και οΔημήτρης είπε χαρακτηριστικά: »Πήγαμε κάπου με τον Γιώργο να πιούμε καφέ και με πλησίασε ένας επιχειρηματίας, για να μου προτείνει να εμφανιστώ σε νυχτερινό κέντρο.»

»Ο Δημήτρης δεν τα λέει όλα. Του πρότειναν να εμφανίζεται και να λέει τρία με τέσσερα τραγούδια, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με πολύ γνωστά ονόματα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

»Τον ευχαριστώ πολύ, όμως του απάντησα ότι, πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, δεν χωράνε. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό δυστυχώς», διευκρύνησε ο Δημήτρης και ο Γιώργος χαριτολογώντας ανέφερε: »Το καλύτερο δεν σας είπαμε: Του πρότεινα του επιχειρηματία να παίρνει ο Ουγγαρέζος 1000 ευρώ το βράδυ κι εγώ να είμαι μάνατζερ και να παίρνω το 10%!»

Δες το βίντεο:

READ more