Δ. Παπαδοπούλου: Κάνω μακροχρόνιες σχέσεις!

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου σκηνοθετεί φέτος τη θεατρική παράσταση “Η σεξουαλική ζωή του Κύριου και της Κυρίας Νικολαϊδη εν μέσω κρίσης” και μιλά για τον έρωτα, τις σχέσεις και την απιστία.

Για τη σχέση των βασικών ηρώων της παράστασης, αναφέρει πως είναι λίγο “προβληματικούλα”, ενώ αποκαλύπτει πως οι καταστάσεις που διαδραματίζονται σ’ αυτήν αντλούν στοιχεία από την καθημερινότητα. “Επειδή μου αρέσει πάρα πολύ να καταγράφω πραγματικότητες, μαζεύω στοιχεία από ζευγάρια, από φίλους, απ’ ό,τι πάρει το αυτί μου και έχω κάνει μια κοινή συνισταμένη της σεξουαλικής ζωής των ζευγαριών“, λέει χαρακτηριστικά.

Πώς βλέπει όμως η ίδια το ζήτημα της φθοράς σε μια σχέση;

“Δεν νομίζω ότι είναι κάτι συγκεκριμένο που κάνει μια σχέση προβληματική. Πιστεύω, όμως, ότι η φθορά είναι ένα στοιχείο που υπάρχει στην ανθρώπινη φύση και έτσι κι αλλιώς θέλουμε δεν θέλουμε, την αντιμετωπίζουμε… Εγώ δεν θέλω να το προσωποποιήσω, γιατί αυτό που ζω εγώ είναι κάτι που ζούμε όλοι. Σίγουρα ο καθένας έχει τη διαφορετικότητά του, αλλά μας δένει με ένα κοινό νήμα. Η φθορά, λοιπόν, έρχεται εκεί που ο άλλος δεν σε βλέπει πια ως “θεό” ή “θεά”, εκεί που αρχίζουν να εμφανίζονται ελαττώματα, τα οποία στην αρχή δεν υπήρχαν ή δεν ήθελες να τα δεις“, υπογραμμίζει η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ακόμη, η ανατρεπτική Δήμητρα αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο “Down Town” πως της αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις και ότι δεν ξέρει αν θα συγχωρούσε την απιστία. “Κάνω σχέσεις μακροχρόνιες“, λέει η γνωστή ηθοποιός που μετρά επτά χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της. Ωστόσο, όσον αφορά το θέμα της απιστίας, εκείνη απαντά ως εξής: “Δεν ξέρω. Μην παριστάνω, όμως, την οσία. Δεν μου έχει τύχει να την πάρω χαμπάρι μες στα μούτρα μου“, τονίζει.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αγαπή τις ήρεμες καταστάσεις και κάποιος φορές είναι μοναχική. Η ίδια αναθεωρεί όταν σκέφτεται φιλαράκια που έχουν πεθάνει, όπως ο Βλάσσης Μπονάτσος, και τότε επανέρχεται στα ίσια και λέει: “Τι λες τώρα, ρε μαλάκα; Σοβαρά μιλάμε;”

Στην ερώτηση για το αν είναι ευτυχισμένη, η ίδια αναφέρει: “Νομίζω ότι είμαι, παρόλο που είναι μια λέξη που δεν την λέω με τη μία…

Τέλος, όσον αφορά την κατάσταση στη χώρα μας και το κλίμα που επικρατεί, η ταλαντούχα ηθοποιός λέει πως η κατάσταση είναι ζόρικη. “Η κρίση με επηρέασε πολύ, με έκανε να ξαναδώ τις ανάγκες μου, αλλά έτσι κι αλλιώς πάντοτε εγώ είχα συνειδητά περιορισμένες ανάγκες“, σημειώνει. Ενώ, όταν την ρωτούν αν πατραμένει αριστερή, εκείνη αποκρίνεται: “Εγώ δεν ήμουν αριστερή όταν ήμουν στην ΚΝΕ, θα ‘μαι τώρα;”.

Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More