Δ. Βανδή: Η μεγάλη συναυλία και τα γενέθλια με φίλους στη Θεσσαλονίκη!

Στην όμορφη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία βρέθηκε το Σάββατο η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή ερμηνεύτρια που είχε μάλιστα και τα γενέθλιά της γιόρτασε με τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα στη συμπρωτεύουσα.
Με casual εμφάνιση, ένα καυτό σορτσάκι και γυαλιά ηλίου η Δέσποινα ταξίδεψε χθες το πρωί μαζί με τους συνεργάτες της, με αφορμή την καλοκαιρινή της συναυλία. Χαλαρή και ευδιάθετη, αφού έφθασε στον προορισμό της ανέβασε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από Θεσσαλονίκη, γράφοντας στους θαυμαστές της αν είναι έτοιμοι για τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

/

Λίγες ώρες αργότερα, και αφού ξεκουράστηκε η Δέσποινα ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό που βρέθηκε εκεί για να την απολαύσει, ενώ πιο αργά το βράδυ την περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη.

/

Θαυμαστές της από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στο καμαρίνι της στη Θεσσαλονίκη και της έκαναν μια τούρτα – έκπληξη για τα γενέθλιά της. Συγκινημένη η γνωστή τραγουδίστρια έσβησε το κεράκι κάνοντας μια ευχή και τους ευχαρίστησε όλους.
/
Η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: “Πόσο σας ευχαριστωωωωωω!!! Ήρθατε από Χανιά, Αθήνα, Πάτρα, Γιάννενα και Τρίκαλα να σβήσουμε κεράκι γενέθλιο! Σας αγαπάω πολύ! Είστε θεότρελοι!”
Δες φωτογραφίες από το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη:

/

/

/

/
Φτάνοντας πίσω στην Αθήνα…
/

Read More

And More