Δ. Βανδή: Παρακολούθησε την πρεμιέρα του Πάριου στο Μέγαρο Μουσικής! Φωτογραφίες

Ο Γιάννης Πάριος παρουσιάζει για πρώτη φορά ολοκληρωμένη τη δική του προσέγγιση στο ρεπερτόριο του Βασίλη Τσιτσάνη. Συνοδευόμενος από τους μουσικούς του και τις νεανικές του αναμνήσεις θέλοντας να αναδείξει τα τραγούδια του μεγάλου δημιουργού και να προσφέρει στο κοινό νύχτες μαγικές και ονειρεμένες. Την πρώτη από αυτές τις τρεις προγραμματισμένες εμφανίσεις του τραγουδιστή του έρωτα στο Μέγαρο Μουσικής παρακολούθησε και η αγαπημένη σου τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή αλλά και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz.


Η Δέσποινα στο Μέγαρο Μουσικής


Με τον Γιάννη Πάριο και τον Γιώργο Θεοφάνους


Με την Σοφία Αλιμπέρτη


Με την Κική Τσόλκα

“Θυμάμαι την οικογένειά μου – που ήταν όλοι υπέροχοι τραγουδιστές και εγώ το στερνοπαίδι – να σιγοτραγουδούν τα τραγούδια του, και κατακλύζομαι από τα ωραιότερα συναισθήματα”, δήλωσε για το έργο αυτό ο Γιάννης Πάριος και η συγκίνησή του στην πρεμιέρα ήταν μεγάλη. Στο κοινό βρέθηκαν ακόμα οι δύο γιοι του Νικόλας και Μιχαήλ συνοδευόμενοι από την μαμά τους, Σοφία Αλιμπέρτη.

Φυσικά, παρόντες ήταν και μέλη της οικογένειας Τσιτσάνη που παρακολούθησαν με περηφάνια την κληρονομιά που τους άφησε ο λαϊκός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής!


Βικτώρια Τσιτσάνη με τις εγγονές της, Ζωή και Ζωή Τσιτσάνη


Γιώργος Τσαβλίρης-Ζωή Τσιτσάνη-Γιάννης Πάριος-Ζωή Τσιτσάνη-Κώστας Τσιτσάνης

Δες ποιοι άλλοι πήγαν!


Νόνικα Γαληνέα


Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Όθωνας Μεταξάς


Άννα Δρούζα


Νίκος Οικονομόπουλος


Λάκης Παπαδόπουλος και Κατερίνα Παπαδοπούλου


Δημήτρης Κοντομινάς και Μαργαρίτσα Μάτσα

Read More

And More