Δ. Βλάχος: Γιατί δεν πήγε στο δοκιμαστικό για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, σήμερα είναι η τελευταία μέρα για τα δοκιμαστικά του της καλοκαιρινής πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. Οι υποψήφιοι παρουσιαστές είναι η Ράνια Θρασκιά, όπου την είδαμε χτες να βγαίνει από τα γραφεία του Αμαρουσίου και μάλιστα είνα ικαι η επικρατέστερη ως τώρα, ο Σάββας Πούμπουρας, η χορεύτρια Μαρία Αντιμισάρη που τη γνωρίσαμε στο Dancing With The Stars.

Ακούστηκε και το όνομα της Έρρικας Πρεζεράκου αλλά όπως μας είπε δεν είχε κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Ωστόσο η Έρρικα γνωρίζουμε ότι βρίσκεται από το μεσημέρι στο studio Kappa, του ΑΝΤ1 και έκανε το δοκιμαστικό της.

Ανάμεσα στα ονόματα ήταν και αυτό του Δημήτρη Βλάχου. Ο ίδιος όμως δεν πήγε στο δοκιμαστικό και το TLIFE επικοινώνησε μαζί του, τον πέτυχε σπίτι του και έμαθε το λόγο:

Ναι, δέχτηκα πρόταση αλλά δεν πήγα στο δοκιμαστικό. Του χρόνου θα είναι μία δύσκολη χρονιά και θέλω να ξεκουραστώ και να γεμίσω ενέργεια ώστε να μπω δυναμικά στη νέα σεζόν.

Aπό Οκτώβρη θα συνεχίσω με τη σειρά και συζητάω για ακόμη μία εκπομπή για τον ΑΝΤ1. Θέλω να έχω ενέργεια το χειμώνα γι’αυτό θα ξεκουραστώ το καλοκαίρι, το οποίο εύχομαι να είναι καλό για όλους.

Read More

And More