Δάκης: «Δεν θέλω να στεναχωριέται ο κόσμος για μένα» – Η τελευταία δήλωσή του

Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών αφού πολέμησε τον καρκίνο σαν λιοντάρι… Ο καρκίνος όμως αποδείχτηκε πιο δυνατός και ο δημοφιλής τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, της αγαπημένης του εποχής…

Μια εποχή που συνδέθηκε και με ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια του, το «Τόσα Καλοκαίρια».

Η εφημερίδα Espresso φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας μια τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας με τον αείμνηστο τραγουδιστή περίπου δέκα ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε το μη αναστρέψιμο της κατάστασής του. 

Διάβασε επίσης: Η Μπέσσυ Αργυράκη στο TLIFE: «Ο Δάκης, είχε οδυνηρό τέλος, ξέραμε ότι έφτανε η ώρα να ξεκουραστεί»

Στην εν λόγω σύντομη τηλεφωνική κουβέντα που είχαν οι δυο τους, ο Δάκης είχε ζητήσει από τον Νίκο να μη γράψει τίποτα, επιθυμία που η εφημερίδα σεβάστηκε. 

«Δάκη καλησπέρα, πώς τα πηγαίνεις με την ασθένειά σου;» είχε ρωτήσει ο δημοσιογράφος, με τον τραγουδιστή να απαντάει: «Πώς να πηγαίνω ρε Νικόλα; Σχεδόν δέκα μήνες βρίσκομαι σε ένα κρεβάτι. Τι καλά να πηγαίνω; Άθλια πηγαίνω και δεν ξέρω που θα βγάλει αυτό. Σε παρακαλώ, μη γράψεις τίποτα, γιατί δεν θέλω να στεναχωριέται ο κόσμος για μένα» απάντησε δείχνοντας περίτρανα, ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, το ήθος που τον διέκρινε ως άνθρωπο.

Read More

And More