Dakota Johnson: Ποζάρει (ξανά) τόπλες και αποκαλύπτει ότι κάπνιζε χασίς

Η Dakota Johnson άφησε στην άκρη τα ρούχα αλλά και το μακιγιάζ και πόζαρε για ένα πολύ σέξι εξώφυλλο. Την ίδια ώρα, η 25χρονη ηθοποιός μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια σαν κόρη διάσημης οικογένειας, το δύσκολο δρόμο της στο καλλιτεχνικό στερέωμα, και το σέξι νέο ρόλο της στην ταινία A Bigger Splash.

Μεγαλώνοντας με μητέρα την Μέλανι Γκρίφιθ και τον Ντον Τζόνσον εννοείται ότι είχε trailers για υπνοδωμάτια, catering για τα γεύματα, και πολλά στούντιο για παιδικές χαρές.

“Νιώθω σαν να μεγάλωσα στο τσίρκο”, λέει στο περιοδικό. “Ξέρω από αεροπλάνα, τρένα και αυτοκίνητα. Και πραγματικά πολλούς ταλαντούχους, παράξενους ανθρώπους.”

Οι γονείς της -παντρεύτηκαν και χώρισαν, ενώ στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκαν και χώρισαν ξανά – μοίρασαν την επιμέλεια της Johnson, και την έπαιρναν μαζί σε γυρίσματα ώστε να μπορούν να περνούν το χρόνο τους μαζί της.

Ενώ νομαδικός τρόπος ζωής της δεν ήταν ποτέ βαρετός, την κρατούσε απομονωμένο από τα παιδιά που πήγαινε μαζί στο σχολείο όταν δεν ταξίδευε.”Μισούσα το σχολείο, παραδέχεται. Έχω ταξιδέψει τόσο πολύ στα πρώτα χρόνια μου που δεν κατανοούσα τη διαδικασία ένιωθα ασφυξία.”

“Ήμουν με την οικογένειά μου συνέχεια και είχα ένα πολύ σοβαρό φίλο, σημειώνει. Άκουγα πολλή μουσική, μπήκα σε μπελάδες επειδή κάπνιζα χασίς … Με ενδιέφερε περισσότερο να ζωγραφίζω και να κάνω παρέα με τους φίλους μου από ό, τι το σχολείο.”

Read More

And More