Δανάη Επιθυμιάδη: Η πρωταγωνίστρια της “Μουρμούρας” βαρέθηκε να τη λένε “καλό παιδί”

Η Δανάη Επιθυμιάδη μίλησε στο ένθετο Tv Έθνος για το πώς βρέθηκε από τη Νέα Υόρκη στην κωμική σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”, το άγχος της πρώτης φοράς στο στούντιο, τις αρνητικές κριτικές, τα σενάρια για το αν θα συνεχιστεί η σειρά, δηλώνει πως “ο κόσμος χρειάζεται χρόνο για να υιοθετήσει την αλλαγή” και αποκαλύπτει την αγαπημένη της ηθοποιό.

Τι την έκανε να επιστρέψει στην Ελλάδα; “Ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Και επειδή την οικογένειά μου τη βάζω πάνω απ΄ όλους και απ όλα, να’ μαι εδώ τώρα!”

Πώς μπήκε στη ζωή της η “Μουρμούρα”; “Εντελώς ξαφνικά… Με είχε δει πριν από 3-4 χρόνια η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε μια θεατρική παράσταση όπου συμμετείχα, της άρεσα και τώρα που στη σειρά αναζητούσαν νέα πρόσωπα για να αντικαταστήσουν τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, με πρότεινε, με φώναξαν, πέρασα από δοκιμαστικό, τους άρεσα και να’μαι (γέλια)!”

Με τι αγχώθηκε περισσότερο όταν μπήκε πρώτη φορά στο στούντιο; “Με τα πάντα (γέλια). Ευτυχώς που είχα τον Γιάννη (Τσιμιτσέλη), αλλά και τον σκηνοθέτη μας και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές, που έκαναν τα πάντα για να νιώσω άνετα.”

Θέλει να την χαρακτηρίζουν πρώτα καλό παιδί και μετά καλή ηθοποιό; “Έχω βαρεθεί να ακούω ότι είμαι καλό παιδί. Θέλω να ακούω πια ότι είμαι καλή ηθοποιός. Πειράζει; “

Όσο για το αν θα συνεχιστεί η σειρά την επόμενη σεζόν, η Δανάη αποκαλύπτει πως δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με το κανάλι και δεν έχει ιδέα. “Μακάρι όμως η “Μουρμούρα” να συνεχιστεί, γιατί είναι μια δουλειά που έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος…”, τονίζει.

Read More

And More