Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Ζουν κάτω από την ίδια στέγη!

Μπορεί οι δυο τους να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν σταματούν όμως να ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και να είναι full in love. Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι στα καλύτερά τους και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους, ο ένας στο πλευρό του άλλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη ενώ ετοιμάζεται μέσα στο χειμώνα να συνεργαστεί και στο θέατρο.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της εφημερίδας και του Βασίλη Μπουζιώτη, οι δυο ηθοποιοί κλέινουν ένα χρόνο μαζί και από πολύ νωρίς επέλεξαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Ωστόσο, προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό. Προερχόμενοι και οι δυο από καλλιτεχνικές οικογένειες, η τηλεοπτική Δρόσω είναι  κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, το ζευγάρι δεν θέλησε να εκθέσει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η συγκατοίκηση εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο και οι δυο τους ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα. Όχι, φυσικά, για γάμο, αλλά για συνεργασία στο θέατρο και στην παράσταση «Το μινόρε της αυγής».

Read More

And More