Δανάη Μπάρκα: «Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα, δεν θα με δείτε ποτέ σε καμία τέτοια θέση»

Ένα γεγονός που την ξάφνιασε μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα την Δευτέρα 3/7 με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αρχικά περιέγραψε στους συνεργάτες της πώς πέρασε το Σαββατοκύριακό της ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως αρκετοί από τους ανθρώπους που συνάντησε, της έδωσαν συγχαρητήρια νομίζοντας ότι κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές. 

«Πήγα το Σάββατο στην φίλη μου στο Περιστέρι και ξαφνικά έρχεται ένας κύριος και μου λέει “γεια σας συγχαρητήρια”, λέω θα μου λέει για την εκπομπή. Απαντάω “σας ευχαριστούμε πολύ”, μου λέει “έχει ξεκινήσει η εκστρατεία;” και απαντώ “ποια εκστρατεία; μου λέει “για τις δημοτικές εκλογές” και απαντάω “ε δεν ξέρουμε ποιος θα βγει στο Περιστέρι;” και μου λέει ” όχι για εσάς λέω γιατί μάθαμε ότι κατεβαίνετε στις εκλογές”», περιέγραψε αρχικά η Δανάη Μπάρκα. 

Και συνέχισε: «Μετά ήρθε άλλο ένα παιδάκι, άλλο ένα και εν τέλει ήρθαν 4 άτομα να με συγχαρούν για τις δημοτικές εκλογές. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμένα να με δείτε στις εκλογές, ούτε δημοτικές ούτε κανονικές. Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα, δεν θα με δείτε ποτέ σε καμία τέτοια θέση».

Read More

And More