Δανάη Μπάρκα: Κρατάει ακόμη επαφές με τον πρώην σύντροφό της – Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

Φέτος ήταν μια αρκετά μεταβατική περίοδο για την Δανάη Μπάρκα, καθώς αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο μετά από 8 χρόνια σχέσης, παρά την πρόσφατη επανασύνδεσή τους. 

Η παρουσιάστρια του Mega, η οποία συνεχίζει με το “Πάμε Δανάη” και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, βρίσκεται πίσω στην Αθήνα για λίγες ημέρες και αποφάσισε να κάνει Q&A στο Instagram. Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το γεγονός ότι μένει μόνη της, αποκαλύπτοντας πως μετακόμισε στο Χαλάνδρι για να συγκατοικήσει με τον Πάνο, ωστόσο της άρεσε τόσο πολύ που μετά τον χωρισμό τους πήρε δικό της σπίτι.

«Μένω μόνη μου 4 μήνες. Έμενα Χαλάνδρι με τον Πάνο (ερωτική μετανάστης) και όταν χωρίσαμε επειδή το είχα ήδη αγαπήσει το μέρος μετά από 4 χρόνια, βρήκα το σπίτι μου εδώ. Είναι ήσυχο, έχει ωραία μαγαζιά, είναι κοντά στο κέντρο σχετικά, έχει πράσινο και ωραία ενέργεια», τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Μάλιστα, σε μια από τις επόμενες απαντήσεις, η Δανάη Μπάρκα έδειξε πως σήμερα έκανε βίντεο κλήση με τον πρώην σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πως 4 μήνες μετά τη λήξη της σχέσης τους, κρατούν ακόμη επαφές!

«Όταν με έναν άνθρωπο έχεις μεγαλώσει μαζί, έχετε ζήσει στο ίδιο σπίτι 8 χρόνια και έχετε κάνει τα πάντα μαζί δεν μπορείς να μην τον έχεις στη ζωή σου. Ο κάθε άνθρωπος διαφέρει φυσικά. Εμείς όμως έχουμε αυτή την ανάγκη. Να αγαπιόμαστε, να έχουμε επικοινωνία, να βλέπουμε τα σκυλάκια μας φυσικά συχνά και να είμαστε οκ, θέτοντας όρια σαφώς» αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα για τη σχέση της με τον Πάνο Αδαμόπουλο.

Read More

And More