Δανάη Μπάρκα: “Όταν χώρισα με τον Πάνο δεν το ήθελα και είπα στους φίλους μου να προσποιηθούμε ότι δεν χωρίσαμε”! Βίντεο

Η Δανάη Μπάρκα, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και κάθησε στον καναπέ της εκπομπής απέναντι στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Πάνο Σταματόπουλο.

Η παρουσιάστρια του “Πάμε Δανάη” στο Mega, μίλησε για τη εμπειρία της στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά αποκάλυψε και το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει, ούσα μια έντονη και υπερβολική προσωπικότητα!

Η Δανάη είπε πως το απολαβάνει να είναι παρουσιάστρια και πως παλαιότερα είχε δηλώσει  ότι θα της άρεσε να κάνει κάποια στιγμή εκπομπή και ότι το είχε σκεφτεί.

“Σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω κάνοντας εκπομπή και δεν το έχω μετανιώσει. Είναι πιο ψυχοφθόρα η τηλεόραση γιατί εκτίθεσαι. Ο κόσμος από το σπίτι είχε δίκιο σε κάποια αρνητικά σχόλια που έστειλε. Η αλήθεια είναι ότι είμαι υπερβολική. Και στη ζωή μου είμαι υπερβολική” είπε η ηθοποιός απαντώντας στην ερώτηση πως βλέπει τις αρνητικές κριτικές!

“Και στη προσωπική μου ζωή είμαι πολύ εκφραστική. Όταν είχα χωρίσει με τον Πάνο δεν ήθελα καθόλου και τις πρώτες μέρες, έλεγα στους φίλους μου ότι θα προσποιηθούμε ότι δεν έχουμε χωρίσει για να μπορέσω να το ξεπεράσω. Αλλά αυτή η πλάκα ξόρκιζε το κακό. Γελούσα και δεν έκλαιγα! είπε η Δανάη απαντώντας για κάτι ακραίο που έχει κάνει στον έρωτα!

Δες όσα είπε η Δανάη στην εκπομπή

 

Read More

And More