Δανάη Μπάρκα: Πώς αντέδρασε ο σύντροφός της, όταν άκουσε τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Απόστολο Ρουβά

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός που φέτος για πρώτη φορά έχει βρεθεί στο ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega, το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της προσωπικής της ζωής.

Μπορεί η ίδια να έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Πάνο Αδαμόπουλο, ωστόσο τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα τη θέλουν να έχει έρθει πιο κοντά με τον Απόστολο Ρουβά που έχει αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή της. Η ίδια διαψεύδοντας αυτές τις φήμες αποκάλυψε στο Dot πως αντέδρασε ο σύντροφός της όταν άκουσε αυτές τις φήμες.

«Το πιο αστείο είναι ότι ο δημοσιογράφος που το είπε, ανέφερε ότι μιλήσαμε με τη Δανάη και το διέψευσε, αλλά συνέχισε. Οπότε λέω “αν δεν είχα απαντήσει, τι θα έλεγαν ότι είμαι έγκυος στο παιδί του Απόστολου;”. Την ημέρα που βγήκε ήμουν σε οδοιπορικό στην Κέρκυρα με τον Απόστολο. Μίλησα με τον Πάνο και ήταν πολύ ψύχραιμος. Είναι λογικό γιατί με τον Απόστολο κάναμε πολύ παρέα και έχουμε δεθεί. Κάνουμε παρέα και εκτός πλατό, πάμε και μαζί στα οδοιπορικά».

Και συνέχισε: «Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε η φήμη περί ειδυλλίου με τον Απόστολο».

Τέλος, μιλώντας για την επανασύνδεση με τον Πάνο, έχοντας μείνει για 9 μήνες χωριστά, είπε: «Στην αρχή είναι αμήχανα, όταν είσαι χρόνια με κάποιον άνθρωπο. Και επειδή υπήρξαν άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας, κάναμε restart. Μείναμε από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Μάη χωριστά».

Read More

And More