Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Η Δανάη Μπάρκα είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτό το καλοκαίρι, η νεαρή ηθοποιός περιοδεύει στην Ελλάδα με την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Αυτός, λοιπόν, είναι ο λόγος για τον οποίο η όμορφη και ταλαντούχα Δανάη δεν έχει χρόνο για να κάνει διακοπές και να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές.

Ωστόσο, σε κάποιες στάσεις της που κάνει με τον θίασο της παράστασης, φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να κάνει τις βουτιές της σε θάλασσες και πισίνες, αλλά και να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της. Αυτό, λοιπόν, συνέβη και πρόσφατα, που βρέθηκε στη Λευκάδα.

Η Δανάη, η οποία έχει υιοθετήσει ένα ανατρεπτικό look στα μαλλιά της, φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και επισκέφθηκε την πισίνα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεινε, προκειμένου να δροσιστεί και να χαλαρώσει από το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα.

Εκεί, λοιπόν, φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι και πώς διαθέτει φυσική ομορφιά. Οι διαδικτυακοί της φίλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσαν να της κάνουν likes και κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Η Δανάη Μπάρκα μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό με την μητέρα της. Διαφωνείς;

Read More

And More