Δανάη Μπάρκα: Συγκινήθηκε με την αναφορά στο πρόσωπο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Ιδιαίτερη συγκίνηση ένιωσε η Δανάη Μπάρκα με την αναφορά στο πρόσωπο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Η νεαρή παρουσιάστρια έχει πολλές φορές μιλήσει δημόσια για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον ηθοποιό αφού τον θεωρεί τον δεύτερο πατέρα της μιας και μεγάλωσε μαζί του. 

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή φιλία και όλα αυτά τα χρόνια ο ένας πάντα στέκεται στο πλευρό του άλλου. Με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με την μητέρα της Δανάης Μπάρκα για την οποία εκφράστηκε με πολύ τρυφερά λόγια.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη” και η παρουσιάστρια διαβάζοντάς τη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της λέγοντας: “Είναι πολύ ωραίο να βρίσκονται άνθρωποι στο δρόμο μας που μας εξελίσσουν, μας μαθαίνουν… Και που μπορεί να μη μας έχουν γεννήσει, αλλά η οικογένεια που δημιουργεί ο καθένας είναι κάτι πολύ διαφορετικό και είναι όμορφο να δημιουργούνται οικογένειες… Είναι όμορφο οι άνθρωποι να μεγαλώνουν τα παιδιά που έχουν με τον καλύτερο τρόπο και ο Χρήστος είναι η οικογένεια που όσες φορές κι αν ξαναγεννιόμουν, θα ήθελα να είναι οικογένειά μου. Μου έμαθε πάρα πολλά και μου μαθαίνει ακόμα. Χρόνια πολλά Χρήστο, σ’ αγαπώ πολύ” είπε η Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More