Δανάη Μπάρκα: Συγκινήθηκε με την εξομολόγηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στον αέρα της εκπομπής της (video)

Μια ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική συνάντηση είχε σήμερα η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της. Καλεσμένος στο “Πάμε Δανάη” ήρθε ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος για την νέα παρουσιάστρια του Mega είναι ένας δεύτερος πατέρας, καθώς τη μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου. 

Με το που άρχισε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης να μιλάει για την Δανάη, η νεαρή ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της: “Δεν είναι κάτι που το παίρνεις απόφαση. Είναι κάτι που έρχεται. Μια σχέση εξελίσσεται. Την Βίκυ την γνώρισα κάπου στο 1992, ήταν έγκυος στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, γίναμε φίλοι και σιγά σιγά ήρθε από μόνο του… Η Δανάη μου πρόσφερε… μεγάλη αναταραχή! Μεγαλώνοντας ένα παιδί, είναι σαν να κάνεις ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς.

Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου. Βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια. Κάναμε ένα ταξίδι με το αμάξι προς Πήλιο και με ρωτάει κάποια στιγμή η Δανάη “Μπορώ να σε λέω μπαμπά;”. Έπαθα ένα μικρό σοκ. Ήταν πολύ ξαφνική ερώτηση. Της απάντησα “Ναι, φυσικά και μπορείς, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει. Δεν αναιρεί ότι ο Νώντας υπάρχει”.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν:

Read More

And More