Δανάη Μπάρκα: Τα πρώτα λόγια για την πρωινή καθημερινή εκπομπή της στο Mega

Η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζεται για ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της, αφού από Σεπτέμβρη θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια της νέας πρωινής εκπομπής του Mega.

Η γνωστή ηθοποιός αφήνει για λίγο το θέατρο και μπαίνει στο πλατό προκειμένου να ψυχαγωγήσει τους τηλεθεατές με την παρέα της. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το νέο της εγχείρημα και πραγματικά αδημονεί!

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τους λόγους που είναι χαρούμενη αυτή την περίοδο και ένας από αυτούς είναι φυσικά και το καινούργιο επαγγελματικό βήμα της.

“H Δανάη είναι χαρούμενη στην τοποθεσία “Επίδαυρος“ γιατί:
-Είναι υγιής.
-Έχει στην ζωή της ανθρώπους που αγαπάει, εμπιστεύεται, θαυμάζει & νοιάζεται.
-Γελάει, κλαίει, νευριάζει, αποδυναμώνεται, αισθάνεται ασφάλεια, αισθάνεται ανασφάλεια αλλά μετά από όλα τα παραπάνω παλεύει και προσπαθεί να πατάει στα πόδια της.
-Έχει πραγματοποιήσει ήδη κάποια από τα όνειρα της & συνεχίζει να οργανώνει τα επόμενα.


-Έχει έναν λογαριασμό στο ινσταγκραμ με 97.000 ανθρώπους που επιλέγουν να την ακολουθούν & νιώθει ότι κάθε μέρα βάζει ένα μικρό λιθαράκι στο να κάνει έναν άνθρωπο να χαμογελάσει,να πιστέψει στον εαυτό του,να παλέψει,να συζητήσει,να μάθει & να πάρει ωραία ενέργεια.
-Εχθές είδε πρόβα από την ωραιότερη παράσταση που έχει δει τα τελευταία χρόνια.
Ανυπομονεί για τον Σεπτέμβρη που θα λέει κάθε μέρα «καλημέρα» στους ανθρώπους που θα βλέπουν την εκπομπή που θα παρουσιάζει & θα προσπαθήσει και μέσα από εκεί να κρατήσει ωραία συντροφιά με χαρά, αλήθεια, γέλιο, παιχνίδια, ειδήσεις, χαμόγελο και ωραία παρέα.
-Χαίρεται όταν βλέπει γύρω της ανθρώπους χαρούμενους & αισιόδοξους.
Ε και πολλά αλλά μη σας πρήζω… Α! Χαίρεται που έχει και τέτοιο φωτογράφο -κ όχι μόνο”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More