Δανάη Μπάρκα: Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Πάνο Αδαμόπουλο εννιά μήνες μετά την επανασύνδεση

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Δανάης Μπάρκα και του Πάνου Αδαμόπουλου μόλις εννέα μήνες μετά την επανασύνδεσή τους. Το ζευγάρι που τον περασμένο χειμώνα μετά από 6,5 χρόνια κοινής πορείας είχα αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους επανενώθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Η επανασύνδεσή όμως δεν κράτησε περισσότερο από εννέα μήνες αφού τα σύννεφα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους κάνοντάς τους να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν ξανά.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μιλώντας για τη σχέση της με τον γοητευτικό Personal trainer και το διάστημα που είχαν μείνει χωριστά είχε δηλώσει, “Το διάλειμμα βοήθησε. Μια σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει. Πάντα ονειρεύεσαι το για πάντα αλλά χρειάζεται ένα διάλειμμα. Όταν τον χάνεις καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Είμαι αισιόδοξη και ότι γίνεται, γίνεται για καλό. Δεν είμαι αρνητική στο γάμο αλλά δεν νομίζω ότι αλλάζουν και πολλά. Εγώ είμαι 8 χρόνια σε σχέση άρα σαν παντρεμένη δεν είμαι; Το γάμο θα τον κάνω ως ένα πάρτι αλλά και για το χατίρι της γιαγιάς μου”.

Μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έδωσαν εκ νέου τέλος στη σχέση τους το TLIFE επικοινώνησε μαζί της με την ίδια να επιβεβαιώνει την είδηση χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση μιας και όπως έχει πει και στο παρελθόν δεν νιώθει άνετα να μιλά για τα προσωπικά της.

 

Read More

And More