Δανάη Μπάρκα: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της λίγο πριν την πρεμιέρα – Απόλαυσαν επί σκηνής τη Βίκυ Σταυροπούλου (pics)

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της νέας πρωινής εκπομπής του Mega με τίτλο “Πάμε Δανάη” βρίσκεται η Δανάη Μπάρκα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός εργάζεται καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες της, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Έχοντας στο πλευρό της τον Άρη Καβατζίκη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Σίσσυ Καλλίνη, τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο και τον Απόστολο Ρουβά στην κουζίνα, η Δανάη Μπάρκα αδημονεί να πει την πρώτη “καλημέρα”.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο “Σχολείον της Αθήνας” προκειμένου να απολαύσει επί σκηνής γι’ ακόμα μια φορά τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, στο ρόλο της Λυσιστράτης. Η νεαρή παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τον σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο, με τον οποίο μετά την επανασύνδεση είναι αχώριστοι.

Μετά το τέλος της παράστασης, όλοι μαζί πόζαραν στο φωτογραφικό φακό έχοντας την καλύτερη διάθεση!

Δες φωτογραφίες:

Την ίδια παράσταση παρακολούθησε και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Μετά το τέλος της βρέθηκε backstage για να συγχαρεί τη Βίκυ Σταυροπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More