Δανάη Παππά: Ο Σασμός, ο ρόλος του Αντρέα Γεωργίου στη ζωή της και η συγκατοίκηση με τον Λάμπρο Λάζαρη

Καλεσμένη στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε η Δανάη Παππά το απόγευμα της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου.

Η ηθοποιός που φέτος υποδύεται τη Θοδώρα στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, μίλησε για τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media για τον ρόλο της, ενώ αποκάλυψε πως ο Αντρέας Γεωργίου ήταν εκείνος που την έκανε ηθοποιό.

«Δεν ήταν στις σκέψεις μου να γίνω ηθοποιός. Ο Αντρέας Γεωργίου μου έδωσε αυτό το τεράστιο βήμα και την ευκαιρία. Νομίζω ότι εκείνη την περίοδο ο ρόλος που έκανε στη σειρά, Τατουάζ ήταν μία χορεύτρια, οπότε όταν μου έστειλε μήνυμα δεν είχα καταλάβει τον όγκο και το μέγεθος του ρόλου και πήγα εκεί και βλέπω ότι ο ρόλος μου είναι σε όλες τις σκηνές. Το συζήτησα μετά με τον Ανδρέα και μου λέει αυτό είναι μας κάνεις», είπε αρχικά η Δανάη Παππά. 

Πολλοί έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο μου στον Σασμό και δεν τον έχουν πάρει και τόσο καλά. Μου στέλνουν πολλά αρνητικά μηνύματα στα social media για τον ρόλο αλλά δεν απαντάω. Τα περισσότερα είναι ακραία και λες “πως ταυτίζονται έτσι και πορώνονται}, είναι τρομερό. Σαν Δανάη Παππά όμως δεν έχω τέτοια θέματα, τόνισε η ηθοποιός».

Για την συγκατοίκηση με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη: «Ο σύντροφός μου ασχολείται επιχειρηματικά με την εστίαση. Μένουμε μαζί και είναι ωραίο αυτό. Κάπως ταιριάξαμε γιατί με την συγκατοίκηση λες ότι πρώτα πρέπει να γνωρίσεις τον άλλον και μετά να ξεκινήσεις γιατί είναι περίεργα τα πράγματα, αλλά με εμάς κάπως σαν να έκατσε το pazzle», ανέφερε η Δανάη Παπά για τον αγαπημένο της.

Ενώ πρόσθεσε: «Με τον Λάμπρο γνωριζόμασταν και πριν κάνουμε σχέση. Δεν ήμασταν τόσο φίλοι, αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε δουλέψει μαζί πιο παλιά. Πρώτη φορά συγκατοικώ με κάποιον. Είναι μια καθημερινότητα και η ρουτίνα του καθενός μας που πρέπει λίγο να την συνδυάσουμε κάπως. Είναι πολύ ωραίο γιατί συζητάμε και πολύ οι δυο μας», παραδέχτηκε η Δανάη Παππά καλεσμένη στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.

Read More

And More