Δανάη Παππά: Το τέλος του “Τατουάζ” και η αλήθεια για τη σχέση της με τον Στέφανο Μιχαήλ – Video

Το “Τατουάζ” μετά από δύο χρόνια ολοκληρώνεται. Η επιτυχημένη σειρά του Alpha που “σπάει” τα μηχανάκια της AGB φτάνει στο τέλος της και δεν πρόκειται να συνεχίσει για τρίτη χρονιά, όπως όλοι πίστευαν αλλά και ήλπιζαν. Η Δανάη Παππά, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το δραματικό σήριαλ, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day στον Alpha και μίλησε για τα συναισθήματά της για το τέλος του Τατουάζ, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι διατηρεί σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Στέφανο Μιχαήλ.

“Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα για το τέλος της σειράς. Από τη μία σκέφτομαι ότι είναι μια σειρά που έφτασε στο πικ της, από την άλλη είναι λίγο στενάχωρο που τελειώνει. Αυτά τα δύο χρόνια έχουμε γίνει μια οικογένεια και έχουμε δεθεί. Το μάθαμε μία μέρα πριν ανακοινωθεί. Καλά έκαναν και μας το ανακοίνωσαν τελευταία στιγμή. Πίστευα ότι θα πηγαίναμε για τρίτη χρονιά. Δεν περίμενε κανείς ότι θα ολοκληρωθεί”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Στέφανο, η Δανάη αρνήθηκε ότι είναι μαζί: “Δεν είμαστε μαζί με τον Στέφανο. Αυτή η καραμέλα πρέπει να τελειώσει. Το βγάζετε προς τα έξω, χωρίς να έχετε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More