Δανάη Στράτου: Πάντα στο πλευρό του συζύγου της Γιάνη Βαρουφάκη - Mαζί του στην παρουσίαση του εκλογικού του προγράμματος [pics]

Δανάη Στράτου: Πάντα στο πλευρό του συζύγου της Γιάνη Βαρουφάκη – Mαζί του στην παρουσίαση του εκλογικού του προγράμματος [pics] | tlife.gr

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της πόλης! O πρώην Υπουργός Οικονομικών και η εικαστικός αποφεύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούν να δίνουν το παρών μόνο στις εκδηλώσεις που εκείνοι θεωρούν σημαντικές. Στόχος και των δύο είναι να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να μιλάνε μόνο για θέματα που αφορούν τις δουλειές τους.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ετοιμάζεται για το επόμενο του βήμα και όπως είναι λογικό, η σύζυγός του Δανάη Στράτου δεν γινόταν λείπει από το πλευρό του. Ο λόγος για την ανακοίνωση του εκλογικού προγράμματος του κόμματος, «Μέρα 25»,  που σχημάτισε ο κύριος Βαρουφάκης, στοχεύοντας έτσι να αλλάξει το πολιτικό πεδίο της χώρας. Η σύζυγός του, για ακόμη μια φορά, ήταν διακριτικά στο πλευρό του, παρακολούθησε την παρουσίαση του εκλογικού προγράμματος μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους, ενώ συμβούλευε τον αγαπημένο της όταν εκείνος το ήθελε.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο μέρος που έγινε η παρουσίαση στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε το ζευγάρι σε όμορφες στιγμές.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

READ more