“Dancing on ice” ! Ο χθεσινός τελικός κατάφερε να τινάξει στον αέρα την μπάνκα της τηλεθέασης ;

Ιωάννα ή Πηνελόπη ; Πηνελόπη ή Ιωάννα ; Χθες το βράδυ το ενδιαφέρον στον ΑΝΤ1 για όσους παρακολουθούσαν φανατικά “Dancing on ice”, χτύπησε κόκκινα, μιας και μετά από έντεκα Κυριακές, είχε φτάσει η ώρα για να μάθουμε τελικά το ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια του σόου !

Ετσι, είναι μάλλον περιττό να σας πω, πως ο ΑΝΤ1 με όπλο του το “D.O.I” αυτή την συγκεκριμένη Κυριακή, την Κυριακή του μεγάλου τελικού, κατάφερε να βάλει… πάγο στις τηλεθεάσεις όλων των υπόλοιπων καναλιών και να σημειώσει μία τρελή κούρσα τηλεθέασης στους πίνακες της AGB – Nielsen, χαρίζοντας πλατιά χαμόγελα σήμερα πουρνό-πουρνό σε όλους τους ανθρώπους του καναλιού.

Το “Dancing on ice” ,λοιπόν, χθες κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 44,5%, την ίδια ώρα που η ξένη ταινία στο Mega , “SWAT” και λιγάκι αργότερα η “Εμπόλεμη Ζώνη”, κέρδιζαν κατά μέσο όσο 16,0% και 6,9%, αντίστοιχα.

Από την άλλη μεριά, τα “Κορίτσια για φίλημα” του Star άγγιξαν το 12,9%, ενώ ο “Αρχοντας των δαχτυλιδιών” στον Alpha, μόλις και μετά βίας το 7,0% !

Read More

And More